Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping verkocht met watergebied

Op het Domaine de l’Orée, een 4-sterrencamping in de Vendée, geniet u van een prachtig zwemparadijs dat geschikt is voor kinderen en volwassenen!
espace aquatique camping vendee
Ontdek ons lagune-vormige verwarmde binnenzwembad met bubbelbad en peuterbad voor kinderen.
Geniet van een duik in het verwarmde buitenzwembad met een bubbelbad om te ontspannen zonnen … Voor de meer atletische, is er ook nog een ander rechthoekig zwembad gewijd aan zwemmen en wateraerobics en / of activiteiten zoals de waterpolo.
Schuif in onze waterglijbanen: 1 loop en 3 pentagliss om te barsten met vrienden of familie! En ontdek ook de rivier met 90 meter lange boeien voor gegarandeerde lach.
camping vendee parc aquatique
Van het overdekte zwembad, toegang tot het kindergedeelte en plezier maken in het speelse kinderbad: het is een overdekte en verwarmde speelruimte alleen voor kinderen met het thema piraten! Er zijn leeuwenwelpen, een piraat, waterkanonnen, een papegaai, een emmer die over hun hoofden morst en vooral … pas op voor de krokodil! Uw kinderen zullen plezier kunnen hebben en veel vrienden kunnen maken tijdens de vakantie op de camping in Vendée!
Ontdek al onze badservices op onze pagina watergebied en bezoek onze site om alles van het Domaine de l’Orée tot Olonne sur Mer in Vendée 85 te ontdekken !
Als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 51 33 10 59 of naar loree@free.fr !