Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping surf les Sables d’Olonne

Wanneer we het hebben over het surfen aan de Atlantische kust, denken we natuurlijk aan de kusten van Baskenland of de kust van Landes die beroemd zijn over de hele wereld vanwege de branding en spots die de beste ter wereld waard zijn.
We vergeten dat in Vendee ook de beoefening van deze sport mogelijk is. Het bewijs dat onze camping in de buurt van de plek Sauveterre Sables d’Olonne ligt, waar surfen de koningin-activiteit is, zelfs als u peddel of bodysurf kunt beoefenen.
La Plage des Sables d'Olonne idéales pour faire du surf
U moet weten dat er ook andere plaatsen in de Vendee zijn waar u de geneugten van het skiën kunt proeven, de Conches in de stad la Tranche sur Mer of de plaats Sauzaie Brétignolles sur Mer, die elders sinds 2001 een belangrijke gebeurtenis Protest Vendée Pro.
Echter, als er kwaliteitsvlekken zijn in de Vendée, is het zeldzamer om een camping te vinden in de buurt waar u uw passie voor surfen kunt uitoefenen, wat meer Les Sables d’Olonne is, een badplaats waar surfers waarderen de feestelijke geest zal kunnen genieten van de bodega’s of andere nachtclubs om de hele nacht van plezier te brullen.
Faire du surf au bord de la mer aux sables d'olonne en Vendée
Bovendien is het misschien niet nodig dat ze zo ver gaan omdat surfen niet het enige entertainment is dat ze kunnen proeven, want onze camping biedt hen een reeks activiteiten en entertainment die niet mogen laat hen onverschillig.
Volg ons op onze website voor meer informatie www.l-oree.com of boek uw verblijf door te bellen 02 51 33 10 59.