Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping kwaliteit Les Sables d’Olonne

Volgens de cijfers bekendgemaakt door de FFCC (de federatie van kampeerders, kampeerders, campers van Frankrijk) is het departement Vendée degene met de meeste campings, aangezien er vandaag 360 zijn. Alleen al bij het zien van deze cijfers, kun je je voorstellen dat de keuze gevaarlijk kan zijn. Hoe te herkennen tussen al deze structuren degene die aan onze verwachtingen zal voldoen? Als u op zoek bent naar een kwaliteitscamping in Les Sables d’Olonne, dan zijn wij goed geplaatst om u te helpen. Het blijkt dat onze camping Domaine de l’orée een perfect compromis is voor de bezoeker die wil genieten van hoogwaardige diensten op de camping in een ontspannen en familiale sfeer.
Mobil home d'un camping qualité les sables d'olonne
Als we de onfatsoenlijkheid hebben om te bevestigen dat het op een kwaliteitscamping in Sables-d’Olonne ligt, dat je blijft, ook al is dit begrip onverzoenlijke subjectiviteit, dan bieden we je naast veel activiteiten, directe toegang tot het strand, toegang vanaf de fietspaden en dat alles, terwijl u midden in weelderig groen bent.
camping qualité avec piscine le Domaine de l'Orée
De absolute droom! Voldoen aan uw verwachtingen, voldoen aan uw behoeften en uw nieuwsgierigheid, het zijn niet alleen woorden die een zoektocht zijn die we zo graag beweren, we delen graag onze liefde voor de Vendée met u. Dus om een kwaliteitsvakantie op een camping des Sables d’Olonne te beleven, aarzel dan niet langer dan een seconde en neem uw telefoon op om contact met ons op te nemen 02 51 33 10 59 of bezoek onze site www.l-oree.com