Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping vlak bij het strand Les Sables d’Olonne

We gaan niet liegen … Als de Vendée vol is, doen de meeste toeristen die het als het ideale vakantieresort kiezen, omdat ze de vleiende reputatie van de kust van het licht kennen. Een microklimaat dat weinig ruimte laat voor twijfel als het gaat om het zich voorstellen van de zon op zijn hoogste punt en vooral de lange zandstranden die tot de mooiste van Europa behoren.
La Plage du Remblai des Sables d'Olonne proche du camping
Onze camping Domaine de l’Orée ligt zo dicht bij het strand van Sauveterre, in Les Sables d’Olonne, dat het gebruikelijk is om te zeggen dat het de voeten in de fans zijn en de voeten bijna in het water die de we komen naar het Domaine de l’Orée.
Plage des Sables d'Olonne   Plage des Sables d'Olonne
Uitgerust met infrastructuur die een 4-sterrencamping waardig is, doen we er alles aan om u op de warmst mogelijke manier te verwelkomen: entertainment en activiteiten voor kinderen en volwassenen, u zult ook genieten van de nabijheid van het bos van Olonne-sur-Mer om te genieten van de rust van deze plaatsen, tenzij u liever fietst en trapt naar de wind op de vele fietspaden die u kunt lenen aan de uitgang van onze camping.
U hebt begrepen dat we, naast een camping in de buurt van de stranden van Sables d’Olonne, trots kunnen zijn om binnen onze structuur nog vele andere troeven te hebben, waarvan we hopen dat ze u zullen verleiden .
Voor meer informatie of als u al de wens voelt om uw verblijf op onze 4-sterrencamping te boeken, neem dan contact met ons op via 02 51 33 10 59 of bezoek onze website www.l-oree.com