Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen in de buurt van golf Vendée

Golf is een sportpraktijk die ooit was voorbehouden aan een bepaalde elite, maar die al vele jaren wordt gebruikt om democratischer te worden en elke dag nieuwe volgers vindt.
Apprendre à jouer au golf en famille en vendée
Het Tiger Woods-fenomeen alleen symboliseert de revolutie die heeft plaatsgevonden in de benadering van deze steeds meer gemediatiseerde sport, die naast een wonderbaarlijk adres uitzonderlijke fysieke kwaliteiten vereist. Om deze reden en nog veel meer heeft de Vendée de geboorte gezien van verschillende banen op zijn land die golfen mogelijk maken.
Golf des Olonnes à proximité du camping
Als sommigen van jullie nog steeds aarzelen om een duik te nemen, kan het feit dat onze camping dicht bij een golf in de Vendée ligt je verlangen opwekken en je de kans geven om het spel van de kleine witte bal te proberen.
In een uitzonderlijke omgeving, aan zee, ontdekt u de golf van Les Olonnes, een echte parel gewijd aan de beoefening van deze sport, we hebben de kans of het voorrecht om u te ontvangen op onze camping die niet dichter bij deze baan kan zijn van golf … Een echte zeldzaamheid in de Vendée!
Golf en vendée proche du camping de l'Orée
Voltooi daarom de minigolf, zelfs als het speelse aspect de families altijd zal bevallen op zoek naar eenvoudig en gedeeld plezier, neem een club en een bal in handen, ga op de driving range zitten en ga de uitdaging aan … om de bal op te stijgen . Aanvankelijk heb je misschien helemaal niets om op te stijgen, maar je kunt er zeker van zijn dat het snel zal gebeuren en het gelach zal je tijdens je spel begeleiden.
Aarzel niet om uw verblijf op onze camping in de buurt van deze unieke golfbaan in Vendée te reserveren door te bellen 02 51 33 10 59. Bezoek onze website voor meer informatie www.l-oree.com