Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen in de buurt van het bos van Olonne sur Mer

 
Bent u van plan uw volgende vakantie in Olonne sur Mer? Adept van de natuur, rust en rust !!!
Het Domaine de l’Orée is een camping onder hen, een structuur ideaal gelegen aan zee en in de buurt van het bos van Olonne sur Mer.
Olonne sur mer la foret et la plage
Als de Vendée naam heeft gemaakt dankzij de kwaliteit van zijn stranden, zijn zonneschijn, een van de hoogste in ons land, dankzij zijn tragische geschiedenis dat de Puy du Fou, die net is geweest uitgeroepen tot ’s werelds beste recreatiepark in 2015, is een perfecte terugval …
Als de Vendée een verzameling landschappen, fauna en flora met een uitzonderlijke dichtheid is, is het een land dat de mens heeft gevormd, met verstand is uitgebuit en altijd in harmonie met de natuur. Maar de Vendée, en je bent minder geneigd om het te weten, is ook bossen en bossen.
camping proche de la foret d'olonne ou vous pourrez pratiquer l'accrobranche
Onze camping ligt vlak bij het bos van Olonne sur Mer, deze nabijheid is, naast de directe toegang tot het strand, een echte luxe. Naast oceaanspray en gejodeerde geuren ruik je acacia’s of steeneiken en geniet je van schaduw om je handdoeken uit te breiden en te picknicken met je gezin. Kortom, een verblijf op een camping zo dicht bij het bos van Olonne sur Mer combineert blauw en groen, en dit heeft alleen maar voordelen.
Als u op de hoogte wilt blijven van onze diensten en meer wilt weten over onze camping, neemt u dan contact op met ons team 02 51 33 10 59 of bezoek onze site www.l-oree.com