Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen in de buurt van de Sables d’Olonne in de Vendée

U wilt tijdens uw volgende vakantie aan de zee in de buurt van Sables d’Olonne blijven en haar prachtige dijk, stranden, markten, winkelstraten ontdekken …
Camping Domaine de l’Oree 4 sterren, gelegen in Olonne sur Mer en in de buurt van de Sables d’Olonne nodigt u uit om te verblijven in een van de comfortabele verhuur.
camping les sables d'olonne
U zult tijdens uw verblijf vele diensten tot uw beschikking hebben, zoals het watergebied met zijn verwarmde binnen- en buitenzwembaden, zijn glijbanen, de rivier met boeien … een aqua-fun zwemgedeelte voor kinderen, de bar en het restaurant “La “Paillote” met afhaalmaaltijden, het stad-stadion (multisportveld), kinderspeelplaatsen, opblaasbare megastructuren, overdag en ’s avonds entertainment (in juli / augustus), kinderclub van 4 tot 12 jaar (in juli / augustus) …
Dicht bij onze camping, geniet van uw verblijf en ontdek het zand van Olonne, prachtige badplaats aan de Côte de Lumière, met uitzicht op de Atlantische Oceaan in de Vendée. Startpunt van de Vendée Globe, een voormalig vissersgehucht, Les Sables d’Olonne is een must.
camping les sables d'olonne
Slenter door de bossen van maritieme pijnbomen of voor een meer pittoreske wandeling in de kwelders (Salines), waar u zout kunt proeven. Mooie excursies om met familie te doen!
Mis niet het bezoek van Les Sables d’Olonne en selecteer onze camping in de buurt voor uw vakantie.
Het team van Domaine de l’Orée staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden  : 02 51 33 10 59.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info