Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen bij het strand in de Vendée

Op zoek naar de camping van uw dromen in de Vendée, dicht bij het strand?
Kies voor het Domaine de l’Oree, 4-sterren camping in Olonne sur Mer, Vendée, in de buurt van het strand van Sauveterre ligt op minder dan 2 km en zeer dicht bij het stadscentrum. Het strand is gemakkelijk te bereiken vanaf de camping te voet, per fiets, kinderwagen … of met de auto met parkeergelegenheid voor parkeren.
Les Sables d’Olonne, een beroemde badplaats, biedt een verscheidenheid aan landschappen, van duinen, paden langs de kust, tot de rotsachtige kust … en lange zandstranden.
Dit resort heeft een bevoorrecht klimaat, net als de hele kustlijn van de Vendée. De zonneschijn van de Vendée wordt vaak vergeleken met die van de Midi-mediterrane regio, vandaar de naam: Côte de Lumière.
Tijdens uw toekomstige vakantie in de Vendée, is het strand de ideale plek om te wandelen, wandelen, zonnebaden of om jong en oud te vermaken.
Je kunt ook het fenomeen van getijden en coëfficiënten observeren, zichtbaar aan de hele Vendean-kust, waar de zee twee keer per dag op en neer gaat. In tijden van hoogtij is vissen te voet bevorderlijk voor de tijd van eb.
camping domaine oree vendee plage sauveterre
Familie, twee of vrienden, geniet van alle geneugten van het strand in de Vendée in de buurt van uw camping
en kies het Domaine de l’Orée in Olonne sur Mer voor uw vakantie!