Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Overdekt zwembad Les Sables d’Olonne

Denkt u erover om aan het begin of aan het einde van het zomerseizoen naar uw volgende vakantie te vertrekken?
Je bent er niet zeker van dat het weer goed is en blijf een beetje koel om te zwemmen door een overdekt zwembad te zoeken, maak je geen zorgen!
Op onze camping Domaine de l’Orée, verzekeren wij u zeer goede momenten van ontspanning in ons watercomplex met ons overdekt en verwarmd binnenzwembad Les Sables d’Olonne in de buurt, of met het peuterbad voor de kleintjes, u zult ook een bubbelbad, fauteuils en sanitair voor uw comfort.

piscine interieure couverte et chauffee les sables d'olonne

Voor de minder voorzichtige gasten hebben ze een verwarmd buitenzwembad, glijbanen: 1 lus en 3 pentagliss, een ander zwembad om te zwemmen, waterpolo en wateraerobics en niet te vergeten de rivierboeien.
Het binnenzwembad en het peuterbad zijn geopend vanaf april. Het waterpark is elke dag open van 10 tot 20 uur van begin mei tot half september.
Dit alles aan de poorten van Sables d’Olonne tussen zee en bos, met uitzicht op de Atlantische Oceaan aan de kust van het licht in de Vendée.
Maar of het nu aan het begin of aan het einde van het seizoen is, de regio Sables d’Olonne belooft u een aangenaam verblijf door al zijn attracties te ontdekken, zoals zijn dennenbos, zijn kwelders, zijn lange zandstranden, zijn oude gehucht vissers met zijn winkelstraten en markten, zijn dijk als zijn vissershaven en jachthaven.

port des sables d olonne vendee globe

Of u nu met familie of vrienden bent, ons hele team garandeert u dat u aan het einde van de dag aangename momenten zult doorbrengen, pauzerend op het terras van ons bar-restaurant “La Paillote” met zijn afhaalmaaltijden, zoals onze avonden georganiseerd en geanimeerd door ons team van animators en onze externe dienstverleners om u te ontspannen met vreugde en een goed humeur.
Dus, een vakantie met een verwarmd binnenzwembad is uw criterium?
De camping Domaine de l’Orée staat klaar om u te verwelkomen in een zomerse sfeer, net als al het comfort om u een verblijf aan zee te bieden zoals het hoort!
Het is hier, vandaag! Door te kiezen : 02 51 33 10 59.