Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping in Olonne sur Mer

Domaine de l’Orée is een camping gelegen in Olonne sur Mer, aan de rand van de beroemde badplaats die elke 4 jaar de uitdaging Vendée Globe verwelkomt, deze zeilrace die de beste schippers van onze tijd samenbrengt, die strijden voor een uniek avontuur op de oceanen en de zeeën van de wereld, alleen en non-stop zonder hulp.
Olonne sur mer non loin de l'épreuve du Vendée Globe
Olonne sur mer is een aangename badplaats en familie, aan de kust van de Vendée, erg populair omdat het voldoet aan alle criteria die bezoekers de wens geven om daar te blijven, genietend van een wilde kust begrensd door het bos. Je wandelt of fietst ook door 40 hectare moerassen die een fauna en flora van uitzonderlijke rijkdom beschermen. Als de meesten van jullie besluiten om je koffers op een camping in Olonne sur Mer te zetten om de geneugten te proeven die de natuur ons heeft nagelaten, zul je verbaasd zijn om te zien dat onze gemeente alles in het werk stelt om je verschillende activiteiten aan te bieden, ze zijn sportief of cultureel, zijn resoluut dynamisch.
Tentoonstellingen, concerten, open huizen, nachtmarkten, onze gemeente toont door middel van alle geprogrammeerde evenementen haar wens om haar bezoekers te vermaken, om de vakantie van onze dierbare medeburgers gelukkig te maken.
Camping l'évasion à Olonne sur mer et proche de ses plages
Logeren op een camping in Olonne-sur-Mer, heeft u begrepen, het is de garantie voor een geslaagde vakantie, het is om deze reden dat wij u met veel genoegen verwelkomen in het Domaine de l’orée, ideaal startpunt om te vertrekken om ons land te ontdekken.
Neem voor meer informatie contact met ons op via 02 51 33 10 59 of bezoek onze site www.l-oree.com