Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping Les Sables d’Olonne in de Vendée

Ontdek Les Sables d’Olonne tijdens een verblijf op Camping 4-sterren Domaine de l’Orée

les sables d olonne vendee globe
Les Sables d’Olonne is een prachtige badplaats met een vissershaven, een beroemde jachthaven (Port Olona – Les Sables d’Olonne) en een prachtig strand met een levendige dijk .
Het is erg leuk om te wandelen tijdens zijn vakantie in de Vendée in het hart van Sables d’Olonne om te genieten van de winkelstraten en winkels, een havenkant, een zandstrand zij-einde!
Aan de kant van de haven kunt u genieten van een brede oprijlaan met restaurants en een bar om uw dorst te lessen met uitzicht op de vissersboten … uw kinderen zullen er van houden!
Aan de kant van de kade, zult u het zonnige uitzicht op een prachtig strand van fijn zand waarderen, volledig vol zuidelijk … ideaal om te zonnebaden in familie! De dijk is nu een weg na het werk gedaan in 2012-2013, de parkeergarages buiten het stadscentrum laten je toe om je auto te parkeren, je kunt de lijst hier vinden  >> http://www.lessablesdolonne.fr/ville-pratique/stationnement/ .
centre-ville les sables
De stad Sables d’Olonne is cultureel rijk met zijn toeristische bezienswaardigheden en zijn Museum MASC (Museum van de Abdij Ste Croix) … om te ontdekken met tal van activiteiten voor kinderen.
Ontdek ook de dierentuin van Les Sables in het hart van Les Sables d’Olonne achter Lake Tanchet een paar minuten van het strand, je kunt het hier vinden  >> http://www.zoodessables.fr
zoo vendee
Het Domaine de l’Orée ligt op slechts 7 km van het centrum van Sables d’Olonne, dus aarzel niet langer en kies onze 4-sterrencamping voor uw vakantie aan de poorten van Les Sables d’Olonne.
contact : 02 51 33 10 59 of loree@free.fr