Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping in les sables d’Olonne

Les Sables d’Olonne, een voormalig vissersgehucht, is vandaag een van de beroemdste badplaatsen, met zijn beroemde Vendée Globe-race, evenals zijn grote strand en dijk, evenals de haven. Omzoomd door een bos van zeedennen met wandelpaden, omringd door kwelders voor meer pittoreske wandelingen, nodigt het je ook uit om te genieten van prachtige wandelingen door de winkelstraten en markten.

Centre ville des sables d'Olonne
camping les sables d'Olonne

Het is een hele zomerse sfeer die je vergezelt tijdens je verblijf in deze kleine hoek van de Vendée langs de Atlantische kust, die ook “Côte de Lumière” wordt genoemd
Hey! Yes! Onze camping Domaine de l’Oree 4 sterren gelegen in Olonne sur Mer, in het Pays des Olonnes nodigt u uit op deze dromerige hoek. Ons hele team staat klaar om u te verwelkomen, kijk niet verder! Het is hier zeker je volgende bestemming !!!
Op onze camping vindt u alle diensten om uw verblijf aangenaam en onvergetelijk te maken. Geniet van ons verwarmd zwembadcomplex en zijn binnen- en buitenzwembaden met een speels peuterbad, onze 4 glijbanen: 1 loop en 3 pentagliss en een bubbelbad voor uw ontspanning, om nog te zwijgen van de rivierboeien …

Voor uw dag eindigt en terugreizen in onze regio van Sables d’Olonne, onze bar met terras en restaurant “La Paillote”, met afhaalmaaltijden staat tot uw beschikking en maakt uw gezinsleven gemakkelijker. Maar als u liever een meer ontspannende of speelse ontspanning zoekt, staan ook het stad-stadion (multisportterrein op de grond), petanquebaan en tafels met tafeltennis tot uw beschikking. Voor de kleintjes, 2 speeltuinen, 3 opblaasbare megastructuren en onze miniclub “Mumphrey”, begeleid door een team animators (juli / augustus). Voor iedereen garanderen onze avonden geanimeerd door externe serviceproviders en ons animatieteam u goede momenten in juli en augustus.
Dus, mis onze camping op Les Sables d’Olonne niet, het hele team van Domaine de l’Orée staat klaar om u te verwelkomen voor uw volgende vakantie door te bellen : 02 51 33 10 59.