Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Familiecamping les Sables d’Olonne

Wie zegt gezinsvakanties! Zeg vakantie voor iedereen! Niet gemakkelijk als de leeftijden en interesses van kinderen anders zijn …
Onze familiecamping Domaine de L’orée met zijn 4 sterren, in de buurt van de Sables d’Olonne biedt u op zijn ruimte in de buurt van de zee, alles wat u nodig heeft voor uw familie vakantie.
Gelegen in het land van Les Olonnes in Olonne-sur-Mer, vindt u al het comfort dat u nodig hebt, een combinatie van entertainment en diensten aan uw accommodatie voor een zorgeloze vakantie op onze camping.
camping en famille les sables d'olonneespace aquatique camping vendee
Ontspanning voor iedereen in ons watercomplex met onze verwarmde binnen- en buitenzwembaden, met ligbedden die ouders uitnodigen om te ontspannen en te rusten, terwijl uw tieners ravotten bij hun dia’s op onze glijbanen of in de rivier met boeien. Maar om nog maar te zwijgen over je kleine peuters die kunnen worden geïnitieerd door games van ontdekking om onze waterbadruimte te temmen.
Onze camping wordt ook gespeeld op vele ontspannende tijden, met onze bar-terras als ons restaurant “La Paillote” met zijn kleine afhaalmaaltijden. Maar toch, ons stad-stadion (multisportveld), kinderspeelplaatsen, mega-opblaasbare structuren, de kinderclub “mumphrey” van 4 tot 12 jaar (juli / augustus). Dit de hele dag tot onze geanimeerde avonden.
Wat kunnen we rondom onze camping ontdekken en doen voor uw verblijf met het gezin in de buurt van Les Sables d’Olonne?
De regio Sables-d’Olonne, bekend om zijn grote strand en dijk, badplaats aan de Atlantische kust in de Vendée, nodigt u uit om te slenteren door het doolhof van winkelstraten, markten, de haven en een goede sfeer zomer.
cote atlantique les Sables d'Olonnecamping familial avec activités les sables d'olonne
Dit voormalige vissersgehucht, beroemd om zijn beroemde Vendée Globe, dat elke 4 jaar in Les Sables d’Olonne op hetzelfde tijdstip plaatsvindt, meestal in november, zal u verrassen met zijn attracties door zijn pijnbomenbos, zijn kwelders, zijn wandelpaden met uitzicht op de oceaan, ook wel de Côte de Lumière genoemd.
Aarzel niet, de regio Sables-d’Olonne is gemaakt voor uw hele gezin en onze camping Domaine de L’orée verwelkomt u met ons team in alle rust.
Bel ons! We staan tot uw beschikking voor eventuele vragen : 02 51 33 10 59.