Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen kinderen in de Vendée

Iedereen zal het ermee eens zijn; om je dagelijkse leven te verlaten om te ontsnappen aan de zon en te genieten van dit haakje om te leven, anders is het een absoluut plezier dat we delen met het gezin. Er gaat niets boven nieuwe ervaringen, nieuwe landschappen om de familiebanden te versterken en de aanwezigheid van onze geliefden te genieten. Domaine de l’Orée is een camping in de Vendée is een ideale plek voor kinderen om samen te leren leven, om een sociale band te creëren, het is ook een manier voor hen om toegang te krijgen tot een of andere vorm van autonomie , van vrijheid.
Aire de Jeux au camping du Domaine de l'Oree
Sommige structuren zijn min of meer aangepast aan de opvang van kinderen. Inderdaad, het is soms moeilijk voor hen om plezier te hebben op een camping waar activiteiten en entertainment zeldzaam zijn, waar geen waterpark of miniclub is … Kortom, het is belangrijk voordat u uw verblijf boekt om ervoor te zorgen dat de gekozen structuur overeenkomt met uw verwachtingen.
Op het Domaine de l’Orée wil onze camping een paradijs voor kinderen zijn, want alles hier, meer dan elders in de Vendée, is bedoeld om onze zachte cherubijnen gek te maken. Naast de speeltuinen, het waterbad en de opblaasbare structuren, zullen onze animators wiens verbeelding overloopt, uw kinderen motiveren zodat ze in de goede stemming proeven aan de handmatige en artistieke activiteiten die hen worden voorgesteld.
camping domaine oree olonne sur mer vendee structure gonflable
Dus als u op zoek bent naar de perfecte camping in de Vendée, zodat uw kinderen kunnen bloeien en zich vermaken tijdens deze zomervakantie, bent u gewoon op de juiste deur geklopt; dus aarzel niet om ons te contacteren op 02 51 33 10 59 voor meer informatie, of bezoek onze website www.l-oree.com  op onze camping alles ontdekken wat bijdraagt aan het welzijn van uw kinderen.