Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping aan zee Les Sables d’Olonne

Wie heeft nog nooit gehoord van de kusten van de Vendée, deze eindeloze stranden waarop we allemaal zandkastelen hebben gebouwd die adembenemender zijn dan elk ander.
Wie voelde zijn hart niet trillen, wanneer de laatste wiegde door het geluid van de sirenes, klopte op het ritme van het geluk, die niet heeft gehoord van deze verhalen van zeevaarders die terugkwamen uit de zee met duizend anekdotes om te vertellen … Wie n ‘ droomde er niet van een dag zijn koffers neer te zetten op een camping aan de rand van de zee in de gemeente Sables d’Olonne.
Photo du bord de mer et de la grande plage des Sables d'Olonne
En hoe koester je de hoop dat je ooit je dromen zult zien uitkomen?
Wacht niet langer en werp weg! Ontdek Les Sables d’Olonne en onze camping aan zee, u zult natuurlijk niet teleurgesteld zijn. In een bosrijke omgeving, in de buurt van een weelderig pijnbomenbos, begint uw romance met de Vendée alleen; en dit liefdesverhaal voor velen van jullie heeft nog nooit een epiloog gehad.
Location de chalet au Domaine de l'Orée pas loin du bord de mer
Betekent dit dat alleen een genereuze aard u voldoende kan zijn? Om zeker te zijn om al uw wensen te vervullen en uw vakantie onvergetelijk te maken, bieden wij vele diensten, talloze activiteiten, wij geven u advies voor uw zoektocht naar schoonheid en spanning is tevreden.
Nog een paar weken of een paar maanden wachten op een betaalde vakantie en tot slot … De deuren van de 4-sterrencamping Domaine de l’Orée aan de kust van Sables d’Olonne gaan wijd voor u open …
Neem voor meer informatie deel aan ons www.l-oree.com of neem contact met ons op via 02 51 33 10 59

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info