Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen met video van uw vakantie

Tegenwoordig wordt het gezien het ontelbare aantal campings steeds moeilijker om deze structuren te laten opvallen en hun klanten iets anders dan een klassieke formule aan te bieden met een watergebied, een programma van activiteiten en activiteiten. met het onvermijdelijke jeu de boules-toernooi, een wifi-verbinding voor sommigen van hen, soms een fitnessruimte of een multisportterrein … Het is al heel wat, wat kunnen we van een 4-sterrencamping verwachten?
Zoals Sartre zei dat de “duivel in de details zit”, om deze reden dat we Camping Domaine de l’Orée zijn, proberen we altijd onze structuur te veranderen om het atypisch te maken, het origineel te zien. Dit jaar biedt de camping zijn kampeerders bijvoorbeeld een video van hun vakantie aan.
 
 

Omdat vakanties vaak onuitwisbare herinneringen in ons hart achterlaten, wilden we dat dit geschenk niet kortstondig zou zijn. Om deze momenten van geluk met je vrienden te delen, om ze opnieuw te beleven in het gezin, enkele jaren later, met je kinderen die zullen glimlachen als ze de verjongde gezichten van hun ouders zien, is het een crisis van gekke lach gegarandeerd. Daarom willen we dat u dankzij de video van uw vakantie een uitstekende herinnering aan onze camping in uw bagage meeneemt.
Dit is misschien niet erg belangrijk voor je, maar het is het soort geschenk dat kostbaar wordt in de tijd … Dus, en in de hoop dat dit idee je zal verrassen, wachten we je binnenkort op het Domaine de l ‘ Orée om een fantastische vakantie te beleven.
Voor meer informatie over de “video’s van je vakantie” kun je vinden op de website van de camping www.l-oree.com alle nodige informatie anders kun je meedoen 02 51 33 10 59

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info