Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen met glijbanen Les Sables d’Olonne

Uw kinderen praten elke dag met u … Herinneringen, herinneringen … Op onze camping in Les Sables d’Olonne herinnert u zich de duizelingwekkende afdalingen op onze waterglijbanen, barbecues met familie of vrienden, levendige avonden waar het goed humeur is afspraken, onthoudt u vooral de vriendelijke geest die ons kenmerk is.
Ja, het aftellen is begonnen sinds uw laatste bezoek aan het Domaine de l’Orée … De dagen komen dichterbij en brengen u elke dag dichter bij uw dromen van ontsnapping, van rust … Maar neem uw moeite in geduld want het zal snel zijn beloond.

                                                        camping avec toboggans aquatiques au Domaine de l'Oree

Je opwinding als de onze is legitiem, omdat je weet dat we het hele jaar hebben gewerkt om je het beste in de kampeeromgeving te bieden. Ja, we hebben nog steeds enkele leuke verrassingen voor je. Als onze camping niet is verplaatst, als het water dat uw kinderen liefhebben er nog steeds is, als ons team van animators altijd zo dartel is, als de stranden en bossen altijd zo aantrekkelijk zijn, nieuw en niet het minst u verwachten.
départ rivière à bouéespiscine-couverte-vendée-domaine-de-l'oreebassin reception toboggans camping domaine de l oree vendeeriviere a bouees camping 4 etoiles vendee petite
Maar als het motto “motus en mond gestikt” omdat we liever verrassen dan voorkomen … Dus je kunt je koffers, klepels en badkleding, strooien hoed en zonnebrandcrème alvast klaarmaken, ook omdat de zomer wordt warm in Les Sables d’Olonne.
Als u meer wilt weten over onze camping, het animatieprogramma of foto’s van de glijbanen, kunt u onze website raadplegen  www.l-oree.com  of neem contact met ons op via 02 51 33 10 59.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info