Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen met miniclub in Vendée

Onze leiders wachten op uw kinderen in de miniclub “Mumphrey” 😀
Om van uw vakantie in Vendée een succes te maken, is de keuze van de gastorganisatie van het grootste belang; inderdaad, als deze keuze soms moeilijk is omdat de voorraad in dit gebied groot is, is het op een bepaald moment noodzakelijk om een beslissing te nemen. Door duizenden internetpagina’s te bekijken op de verschillende campingsites, vinden we altijd geluk, de structuur die het beste past bij onze verlangens en onze behoeften.
Een gezin met meerdere kinderen kan bijvoorbeeld de wens uiten om een miniclub op de camping te zien; hierdoor kunnen ouders deelnemen aan activiteiten zoals kitesurfen die ontoegankelijk blijft voor de jongste. Omdat een miniclub op een camping kinderen in staat stelt mensen te ontmoeten, autonomie te verwerven en vooral plezier te hebben door deel te nemen aan talloze activiteiten, is het voor veel gezinnen een essentieel criterium geworden is om de plaats in Vendée te kiezen waar we zijn bagage zullen neerzetten.
Camping Club en Vendée Mini-Club pour enfants au camping du Domaine de l'Oree  club enfants avec mascotte mumphrey camping domaine de l oree olonne sur mer vendee  mini-club-camping-vendée mascotte mumphrey camping domaine de l oree vendee (1)

Niet dat ouders van kinderen af willen door ze in de miniclub achter te laten, integendeel, ze reageren het vaakst op de wensen van kinderen die hun vreugde en geluk uiten, om elke dag de vriendengroep te vinden met wie ze hebben nauwe banden gelegd.
Op het Domaine de l’Orée, op deze camping in de Vendée, vindt u een miniclub en een opmerkelijk zwemparadijs, een bewijs dat hier alle voorwaarden geschikt zijn voor uw kinderen om plezier te hebben in alle veiligheid.
                          Un camping en Vendée avec piscine pour enfants et mini-club Pataugeoire couverte et chauffée 
Wilt u meer informatie over de diensten die onze camping u kan bieden, bijvoorbeeld over de bediening van de miniclub of gewoon je wilt weten wat je kunt doen in de Vendée, contact met ons op de 02 51 33 10 59 of bezoek onze website www.l-oree.com