Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met aquapark Les Sables d’Olonne

Zomervakantie komt dichterbij. Het is tijd om na te denken over het boeken van een gezinsvakantie. Alleen, voor velen van jullie, wat een plezier zou moeten worden, wordt al snel een hele klus … Inderdaad, voor steeds aantrekkelijkere aanbiedingen, internetvensters altijd leuker om zeker te zijn om de juiste bestemming te kiezen, de modus van accommodatie wie zal met je corresponderen …
Kortom, het organiseren van uw vakantie is niet altijd een sinecure, maar we kunnen u helpen. Op Domaine de l’Orée zult u niet voor verrassingen komen te staan. Onze camping heeft bijvoorbeeld een watergebied dat weinig gelijkt op Les Sables d’Olonne. Natuurlijk hebben we andere troeven, zoals directe toegang tot het strand of fietspaden, maar als we hierop aandringen, weten we dat dit voor velen van jullie een cruciaal criterium is; Inderdaad, we weten uit ervaring dat de campings in Les Sables d’Olonne die genieten van een waterruimte die de naam waardig is, alom geprezen worden.
Espace aquatique au Domaine de l'Orée
Toch is het geen allriskverzekering en dat is zeker niet genoeg! Onze kwaliteit van het onthaal, de netheid van de plaats, een kalm en gezinsklimaat, een ruime keuze aan activiteiten, onze teams op de camping worden gevormd en elke dag worstelen ze met een glimlach op hun gezichten om uw welzijn te garanderen en voldoe je volledig.
U hebt begrepen dat we met trots onze camping kunnen presenteren met zijn watergebied, dat zich in Les Sables d’Olonne bevindt, maar we zijn nog trotser om te zien dat u elk jaar meer en meer terugkomt … voor onze bestwil sfeer en kwaliteit van de aangeboden diensten.
Piscine intérieure de l'espace aquatique du camping le Domaine de l'Orée
Aarzel niet om contact op te nemen met de camping voor meer informatie 02 51 33 10 59. Aarzel niet om contact op te nemen met de camping voor meer informatie www.l-oree.com.