Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met animaties Les Sables d’Olonne

De Vendée is een must-see toeristische attractie in ons land. Rijk aan een wonderbaarlijk historisch erfgoed, heilig door de oorlogen van de Vendée en de glorieuze heldendichten van zijn helden, heeft de Vendée zijn talrijke troeven in waarde weten te schatten. Insufflete door de Algemene Raad, zijn wil om het hotel van de open lucht te ontwikkelen neemt deel aan deze wens om meer en meer bezoekers uit te nodigen op ons terrein. Feit is dat Vendée vandaag de op één na aantrekkelijkste afdeling van ons land is.
Tennis de Table faisant partie des nombreuses animations aux sables d'olonne
Omdat we iets voor iedereen nodig hebben, heeft onze camping Domaine de l’Orée gekozen om te kiezen voor het “Tout comfort”. Naast een geografische locatie, dicht bij de Big Blue en een dennenbos, ontdekt u een camping met entertainment en activiteiten die het tot een van de populairste Les Sables d’Olonne maken.
Mini-Club Domaine de l'Oree   club enfants   pataugeoire ludique   aquafitness gym camping domaine de l oree olonne sur mer (3)
Inderdaad, we kozen ervoor om op te vallen door u de beste te bieden!
Onder begeleiding van dynamische en lachende animators, profiteert u van uw verblijf in Les Sables d’Olonne om u te lenen voor de vele activiteiten die onze camping u biedt.
Of je nu een voetbal of basketbalfan bent, of je je nu als een vis in het water in onze poelen of in ons waterpark voelt, dat je denkt dat je Michael Jackson bent en dat het zwaaien op de baan van jou is. kopje thee, of je nu deel wilt nemen aan karaoke om je stembanden te oefenen en een vriendelijk publiek te boeien …
Mumphrey la mascotte des animations au camping du Domaine de l'Orée les Sables d'Olonne
Aarzel niet langer dan een seconde, onze camping met zijn entertainmentprogramma is uniek voor Les Sables d’Olonne, dus neem contact met ons op 02 51 33 10 59 ou kijkt op onze website www.l-oree.com