Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping geanimeerd de hele zomer in de Vendee

Op de camping Domaine de l’Orée wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat kinderen van 7 tot 77 jaar plezier hebben, strijden en plezier en een goed humeur hebben.
Inderdaad, als het een zeldzaamheid is om de hele zomer een geanimeerde camping in de Vendée te vinden, wedden we er op dat we geen uitstel geven aan iedereen die streeft naar altijd meer activiteiten.
Les animations dans la piscine du Domaine de l'Orée
Tussen zwemmen, onderbroken door helse afdalingen op onze glijbanen of de rivierboeien, kunnen kinderen genieten van de speeltuin en onze opblaasbare structuren, zichzelf vermommen, make-up dragen of gewoon handen schudden door te sudderen kleine gerechten die ze zullen bereiden tijdens de kooklessen die we voorstellen … Een heel programma!
Wat betreft de meer atletische kunnen ze gelukkig profiteren van onze structuren (multisportveld, sportschool) om gelijke tred te houden, om te concurreren met andere kampeerders of om hun lichaamsbouw te verfijnen …
aquagym à la piscine du camping animé
 
Natuurlijk, voor een camping om de hele zomer bezig te zijn in de Vendée, heb je deelnemers nodig … En we missen deelnemers nooit omdat ze van het ene jaar op het andere volgens je verlangens altijd constructieve kritieken hebben die ons bereiken , we zorgen ervoor dat we ons programma vernieuwen, inventief en verrassend zijn … Houd de lach van ’s ochtends tot’ s avonds … Een formule die ons credo zou kunnen worden!
Trouwens! Ik zou het vergeten … Op het Domaine de l’Orée, uw camping, die de hele zomer in de Vendée wordt bezield, organiseren wij, zoals de traditie van de petanque-toernooien, waarvan sommige in de annalen zijn gebleven omdat de goede humor en de openhartige kameraadschap afspraak.
Dus ga snel naar uw vakantie op onze warme en familiecamping door contact met ons op te nemen 02 51 33 10 59 of door direct op onze website te boeken www.l-oree.com.