Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping toegang tot de zee Les Sables d’Olonne

Het is een droom?
Vakantie met directe toegang tot de zee, voeten in het zand van ’s morgens tot’ s avonds … Welnu! Je hebt gevonden !!!
Onze camping Domaine de L’Orée ligt aan de rand van de Atlantische Oceaan en garandeert uw verblijf dicht bij de oceaan en de dennenbossenzee, ideaal gelegen met alle voorzieningen die de nabijheid van een stad als Les Sables d’Olonne.

camping avec un accès direct à la mer à travers la foretcamping avec accès direct bord de la mer

Een wandeling op een pad in de schaduw en omzoomd met pijnbomen die naar de oceaan leiden, onze 4-sterren camping met de Sables d’Olonne in de buurt, zorgt ervoor dat je toegang hebt tot de zee, zelfs als het erg warm is. Ideale tijd met familie en vrienden om te genieten van de frisheid van de bossen, de pijnbomen die maritiem zijn terwijl u andere wandelaars oversteekt, te voet, met de fiets of te paard.
Altijd fan van je voeten, je kunt genieten op het terras van een bar of ons restaurant “La Paillote” met zijn afhaalmaaltijden. Zelfs aan het einde van de dag is toegang tot ons multisportterrein, kinderspeelruimtes als opblaasbare structuren toegankelijk voor uw ontspanning, sportief of lui. Van de zee tot de camping, zelfs na een dag op het zand, zult u ook waarderen alle diensten en activiteiten die ons team biedt tijdens uw verblijf. Ontspanning kan worden voortgezet op ons watercomplex in onze verwarmde binnen- en buitenzwembaden met waterglijbanen, rivierboeien en de waterspeelplaats

Terrasse bar restaurant camping domaine de l'Oréecamping les sables d'olonne

Vanuit de zee en het zand kun je het meeste uit je accommodatie halen, je kinderen van 4 tot 12 jaar zullen ook goede momenten kunnen doorbrengen met onze miniclub “Mumphrey” en zijn animators, zoals de grootste met onze geanimeerde avonden voor iedereen de eeuwen en alle verlangens.
Domaine camping De rand is gelegen aan de badplaats Sables d’Olonne, bekend aan allen voor zijn Vendée Globe, het uitgestrekte strand, dijk en de haven. Maar het is niet alleen een aangename regio om te ontdekken met zijn kwelders, wandelroutes, maar ook markten en winkelstraten. Voormalig vissersgehucht, het zal u verwelkomen en u verrassen met zijn geschiedenis en zijn troeven die de Atlantische kust van de Vendée, genaamd “Kust van het Licht”, allemaal in een prachtige zomerse sfeer biedt.
Het hele team van de camping Domaine de L’orée staat voor u klaar en wacht op uw volgende vakantie met directe toegang tot de zee en de voeten in het water!
Door te bellen : 02 51 33 10 59

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info