Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

4* Camping Vendée

U hebt besloten om te stoppen in Vendée!
Vendée Plage Sauveterre proche du camping 4*
Deze keuze is ongetwijfeld de beste die we kunnen doen als je wilt genieten van de geneugten van Moeder Natuur. Landschappen gevarieerd en wild, paradijselijke stranden waarvan de reputatie door iedereen wordt genegeerd, een erfenis van fenomenale rijkdom; Ontdek de Vendée loopt in stappen en behoud de herinnering aan de chouannerie, in deze unieke setting, naast de schoonheid van plaatsen, zult u de mysterieuze kracht voelen die mensen aan het land bindt.
Domaine de l’orée is een 4 * camping Vendee in de stad Olonne sur mer.
Naast de directe toegang tot het strand, geniet deze structuur een bevoorrechte positie en een fantastische omgeving. Echte eden voor gezinnen, als je op deze prachtige 4 * Vendée-camping verblijft, loop je het risico … dat je niet ergens anders op vakantie dan thuis durft te gaan.
La Piscine du Domaine de l'Orée
Warm onthaal, high-end services, entertainment overdag en ’s avonds, het zou verleidelijk zijn om te genieten van deze “luiheid” atmosfeer om op de camping te blijven … Alleen de activiteiten rond deze camping 4 * Vendée zijn zoveel en gevarieerd (wandelen, sporten en nautische activiteiten, musea, boomklimmen) dat dit niet het moment is om je nieuwsgierigheid een dutje te doen doen; integendeel, open je ogen, trek je sneakers aan, werp ze af en geniet van de duizend genoegens die je ter beschikking staan.
Plage des Sables d'Olonne
Aarzel niet om voor meer advies contact op te nemen met ons team, die u zal begeleiden op basis van uw wensen naar de activiteiten die bij u passen en dat u geniet van het beste van een 4 *.
U kunt contact met ons opnemen via 02 51 33 10 59 en bezoek onze site www.l-oree.com