Offerte aanvraag

Online reserveren

100% GOURMET VAKANTIENOTITIEBOEKJES

Brem-Sur-Mer

Duur: 1 dag

Gemiddelde prijs per persoon: ongeveer € 60

Tot ziens voor een halve dag die je zintuigen zal prikkelen!

Nadat u optimaal gebruik heeft gemaakt van het zwemparadijs van de camping en de vele faciliteiten, is het tijd om op pad te gaan voor een dag vol ontdekkingen.

Stap : Richting Brem sur Mer

en de wijnroute.

Dit wijntoeristische circuit van 39 km voert u naar het zuiden van Brem sur Mer.Kietel een middag lang uw smaakpapillen met de AOC Fiefs Vendéenes terwijl u adembenemende landschappen ontdekt.

Tijdens je wandeling ontmoet je gepassioneerde wijnbouwers die graag met je praten over hun vak.
In Brem zijn de wijnen heel anders dan die in het binnenland. De gejodeerde lucht en het zeezout beïnvloeden de smaak van de vrucht van de wijnstok. Dit geeft deze wijn een bijzondere smaak die nergens anders te vinden is.
In Brem sur Mer en omgeving staan ​​maar liefst 6 producenten klaar om u kennis te laten maken met hun kelders. Aan het einde van het bezoek kunt u de wijnen proeven die de reputatie van de Vendée Fiefs maken, wit, rood of rosé.

Stap : Een pauze is op zijn plaats…

Als je bezoek voorbij is, wil je zeker even rustig bijkomen. Afspraak in La Cabane in Brem sur Mer.Gelegen in een unieke omgeving, in het hart van de Vendée-moerassen, zult u genieten van een weelderig natuurlijk landschap. Er is geen betere plek om de dag in stijl af te sluiten en een prachtige zonsondergang te bewonderen die weerspiegeld wordt in de moerassen.
In deze voormalige oesterhut proef je heerlijke oesters uit de Vendée met een glas witte wijn van de AOC Fiefs Vendéens. De perfecte combinatie voor een moment van ontspanning om te delen met dierbaren.

GOED OM TE WETEN

Bij La Cabane kunt u ook overdag komen kanoën, peddelen of zelfs boogschieten..

S.BOURCIER/Vendée Expansion-rechten voorbehouden – www.vendee-tourisme.com / elke reproductie of publicatie verboden

Meer informatie op pagina 12 en 13 van deze brochure of op de website van payssaintgilles-tourisme

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info