Offerte aanvraag

Online reserveren

100% GOURMET VAKANTIENOTITIEBOEKJES

Brem-Sur-Mer

Duur: 1 dag

Gemiddelde prijs per persoon: ongeveer € 60

Tot ziens voor een halve dag die je zintuigen zal prikkelen!

Nadat je optimaal hebt genoten van het waterpark en de vele faciliteiten op de camping, is het tijd om op pad te gaan voor een dag vol ontdekkingen.

Stap : Richting Brem sur Mer

en de wijnroute.

Deze wijntour van 39 km neemt je mee ten zuiden van Brem sur Mer. Breng een middag door met het prikkelen van je smaakpapillen met de AOC Fiefs Vendéens terwijl je adembenemende landschappen ontdekt.

Onderweg ontmoet je gepassioneerde wijnboeren die je graag vertellen over hun vak.
In Brem-sur-Mer zijn de wijnen heel anders dan in het binnenland. De jodiumhoudende lucht en het zeezout beïnvloeden de smaak van het fruit van de wijnstok. Dit geeft de wijn een kenmerkende smaak die nergens anders te vinden is.
Rond Brem-sur-Mer staan maar liefst 6 producenten klaar om je rond te leiden door hun wijnmakerijen. Aan het eind van de rondleiding kun je de witte, rode en rosé wijnen proeven waar de Fiefs Vendéens beroemd om zijn.

Stap : Een pauze is op zijn plaats…

Als je bezoek voorbij is, wil je zeker ontspannen en genieten. Ga naar “La Cabane” in Brem-sur-Mer. Gelegen in een unieke omgeving, in het hart van de moerassen van de Vendée, geniet je van een weelderig natuurlandschap. Er is geen betere plek om de dag in stijl af te sluiten en te genieten van een prachtige zonsondergang die weerkaatst op de moerassen.
In deze voormalige oesterkwekerij kun je genieten van heerlijke oesters uit de Vendée met een glas witte AOC Fiefs Vendéens wijn. De perfecte combinatie voor een ontspannen moment om te delen met vrienden en familie.

“La Cabane” is geopend van 1 april tot 30 september 2024.

GOED OM TE WETEN

Bij “La Cabane” kun je ook overdag kano’s en stand-up paddleboards huren.

S.BOURCIER/Vendée Expansion-rechten voorbehouden – www.vendee-tourisme.com / elke reproductie of publicatie verboden

Meer informatie op pagina 12 en 13 van deze brochure of op de website van payssaintgilles-tourisme