Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met directe toegang tot fietspaden in de Vendée

Als je denkt aan de zomer, gezinsvakanties die opdoemen, vangen we al een glimp op van lachen gedeeld met zijn kinderen, zwemmen, zandkastelen, vliegers die met de wind in de lucht zweven, wilde sneeuwschoenwandelen op het strand, en dan denken we aan al deze wonderen die we ontdekken terwijl we kriskras paden te voet, op de fiets doorkruisen …
Kortom, we kijken uit naar alles wat ons te wachten staat!
Vélo à l'entrée du camping avec accès direct aux pistes cyclables
Op Domaine de l’orée hebben we directe toegang tot fietspaden, wat een grote troef is als het gaat om het ontdekken van de Vendée. Er is geen betere manier om de fietspaden te bewandelen om deze genereuze aard te zien die aan u wordt aangeboden, om de wildheid van onze kust te ervaren, om de rust van deze wandelingen te proeven.
Onze afdeling heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het opzetten van een netwerk van unieke fietspaden omdat het ongeveer 1000 kilometer fietspaden beslaat; deze investering beloont de loyaliteit van onze bezoekers, die elk jaar talrijker zijn en anders de Vendée kunnen verkennen.
Pistes cyclables en Vendée
Er zijn echter enkele campings in de Vendée die directe toegang tot fietspaden bieden. Onze sterke punten op Domaine de l’orée zijn talrijk, want naast te kunnen rekenen op een opmerkelijke wateroppervlakte, directe toegang tot het strand, een rijk en gevarieerd entertainmentprogramma, bieden wij u de mogelijkheid Berijd uw fietsen en ga op avontuur door direct toegang te krijgen tot de fietspaden. De Vendée heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou!
camping avec location de vélo sur place
Neem voor meer informatie contact met ons op via 02 51 33 10 59 of boek uw verblijf online op onze website www.l-oree.com

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info