Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

De elektrische auto bevindt zich op het rendez-vous

 
Gelegen aan de rand van de groene long van het land Sables d’Olonne, Forêt Domaniale van 1000 Hectaren, zal Camping Domaine de l’Orée een elektrische auto aanschaffen.
Het klimaatplan dat de Franse regering in juli 2017 heeft gelanceerd, bepaalt tegen 2040 het einde van de verkoop van benzine- en dieselvoertuigen.
Dit is dus het moment van conversie naar de nieuwe motoren, en wat is er beter dan een stap te zetten naar de klimaat- en ecologische toekomst van ons universum door een elektrische auto aan te schaffen voor onze uitstapjes op de camping Domaine de l” Orée in Olonne sur Mer, en verhoog de positieve effecten voor het milieu enerzijds en het welzijn van onze klanten anderzijds:
                                                                  

  • Welzijn Olfactorisch :

Volgens studies uitgevoerd door Greenpeace laten Friends of the Earth Europe en Transport Environnement uit 2010 zien dat elektrische voertuigen in Europa duurzamer zijn dan voertuigen met de meest efficiënte verbrandingsmotoren.
Dus goed nieuws, onze klanten kunnen ademen en ten volle profiteren van het mooie weer en de outdoor-activiteiten op de camping Domaine de l’Orée in Vendée tijdens de passage van onze technici omdat de elektrische voertuigen tijdens hun verplaatsing geen gas.
De CO2-uitstoot wordt gemiddeld verlaagd van 40% tot 50% in elektrische auto’s in vergelijking met die van thermische auto’s en deze vermindering is meer dan 90% in Frankrijk, waar de elektriciteitsproductie bijna volledig koolstofvrij is.
Een groot pluspunt voor onze camping Domaine de l’Orée, vestiging en personeel die de laatste jaren betrokken zijn geweest bij een bewustmakingsaanpak voor het beheer van energie, water en afval.

  • Een gezond welzijn :

De elektrische auto is een zeer eenvoudig voertuig om te rijden, omdat deze geen versnellingspook heeft om handmatig te werken en geen probleem bij het opstarten. Het is een superstil voertuig met zijn motor die stopt als het voertuig stilstaat, eindelijk kunnen we gedag zeggen tegen onze klanten bij het passeren – zonder hun oren te kwetsen – tot grote vreugde van volgers van de siësta en de grassenochtenden om optimaal te profiteren van hun vakantie op de camping Domaine de l’Orée in Olonne sur Mer.

  • En tot slot, Een visueel welzijn :

Heel eenvoudig is het een ergonomischere auto en zeer aangenaam om naar te kijken
                                                        Laten we allemaal handelen om onze planeet te redden
 
                                                              
 
 

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info