Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Goede vakantie camping aan de kust van de Vendée

Een goed plan dat gedeeld wordt! Vooral als het om een camping bij de zee in de Vendée gaat. En dat is goed, want ik heb er een om met je te delen, dit is de camping le Domaine de l’Orée.

Le camping le Domaine de l'Orée en bord de mer en Vendée c'est vraiment un bon plan !

Het is dus nu al een aantal jaren dat we naar Vendée komen, maar het is pas twee jaar geleden dat we volledig tevreden zijn. En ja, sinds twee jaar verblijven we op de camping Domaine de l’Orée in de Vendée en het is gewoon geweldig! Alles is hier om een onvergetelijke vakantie aan zee door te brengen. Nu begrijp je waarom ik dit goede plan moet delen?!?

Bon plan camping bord de mer Vendée

Dat leg ik je uit … al het eerste contact. Of het nu telefonisch of direct ter plaatse is, het is puur plezier. We voelen ons geluisterd, goed geadviseerd en het kleine welkomstgeschenk is een pluspunt dat we altijd op prijs stellen. Dan accommodatie: ze zijn ruim, comfortabel, schoon en goed uitgerust. Kortom, alles wat je hoeft te doen is je koffers inpakken en plezier hebben. Eindelijk als ik het leuk vind, kan het ook ontspannen zijn, omdat aan de rand van de zwembaden veel zonnebaden beschikbaar zijn. Maar we willen liever de sporen van de glijbanen raken en met boeien in de rivier glijden.

Le bon plan de ce camping de Vendée, c'est d'être en bord de mer

En wanneer u uit wilt gaan, moeten we gewoon fietsen en dan gaan we naar het strand, of in het bos, of Sables d’Olonne. Vrij om te kiezen tussen het verkennen van de regio, ontspannen pauze op het terras van een cafe of luieren op het hete zand. En als klap op de vuurpijl komt het nooit alleen, want deze camping aan zee in de Vendée biedt zelfs bons plans op het snelheidsniveau. Ze staan op een speciale pagina om nog meer te genieten! Dus wacht niet langer en vind ons op het Domaine de l’Orée.

– Verhaal van de S. familie –

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info