Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Kamperen in de buurt van fietspaden Les Sables d’Olonne

Moet je rusten? Heb je groen als prioriteit? Heb je tijd om de tijd te nemen? Dan is de Camping Domaine de l’Orée de ideale plaats om dit te bereiken. Deze camping in de buurt van de fietspaden aan de Sables d’Olonne is de vakantiestructuur die 200% geluk belooft.

Pistes cyclables en Vendée

Op deze 4-sterrencamping Sables d’Olonne is alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie:
– Kwaliteit accommodatie, schoon en perfect uitgerust
– ruime, semi-schaduwrijke en beboste staanplaatsen met de mogelijkheid om privé-sanitaire voorzieningen te hebben
– Een droomwaterpark met drie zwembaden (twee verwarmd), vier waterglijbanen, een rivier met boeien, een peuterbad, bubbelbaden, …
– entertainment overdag en ’s avonds
– een snackbar-restaurant
– meerdere diensten die een 4-sterren waardig zijn
– om nog maar te zwijgen van het feit dat deze camping dichtbij fietspaden ligt

Location de vélo sur place

Omdat de Vendée, is het meer dan 1.100 kilometer aan paden en tracks om de prachtige landschappen te ontdekken. Dus kies ervoor om uw vakantie door te brengen op een camping in de buurt van fietspaden om de Sables d’Olonne en zijn regio te verkennen.

Pistes cyclables

We raden u daarom aan om op het Domaine de l’Orée te verblijven voor een vakantie onder het teken van ledigheid, maar ook voor de ontdekking van het lokale erfgoed, de fauna en flora, op een natuurlijke en sportieve manier. We zullen u graag informeren over incontournables van de regio. Bel ons op 02 51 33 10 59 voor meer informatie over uw toekomstig verblijf.