Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met lagune Les Sables d’Olonne

Les Sables d’Olonne … op zichzelf is deze naam al aan het dromen! Wie kent deze beroemde badplaats niet bekend om zijn vele attracties! Het lange strand met fijn zand maakt het geluk van de lokale bevolking en de vakantiegangers; zijn dijk die het mogelijk maakt om te wandelen terwijl u profiteert van de zonnestralen; de vis- en jachthavens van internationale bekendheid dankzij de Vendée Globe; het rustige bos dat wandel- en ruiterpaden biedt … en raad eens? Dit alles is gemakkelijk voor u toegankelijk!

Camping les Sables d'Olonne

Er is een plek die u van april tot september met veel plezier verwelkomt voor uw volgende verblijf (en), en kers op de taart is een camping met lagune. Dit kleine paradijs heet Domaine de l’Orée, het ligt aan de Sables d’Olonne en ik kan je al vertellen dat je er dol op zult zijn!

Camping avec lagon

Welke betere manier om er even helemaal uit te zijn dan een ontmoeting met familie of vrienden in de Vendée? Maar wat meer is, als u kiest voor een lagunecamping in Les Sables d’Olonne, voelt u zich meer alsof u ergens anders bent. Een lagune? Het is nog steeds zeldzaam genoeg voor mij om te benadrukken. En het toppunt van geluk, het is niet het enige dat het Domaine de l’Orée stelt in zijn watergebied bijna 3.000 m² !

Camping avec piscine lagon

U vindt het buiten: het beroemde verwarmde lagunezwembad met bubbelbad, een rechthoekig zwembad gewijd aan zwemmen, 4 waterglijbanen en een rivier met boeien. En binnen een overdekt verwarmd binnenzwembad met bubbelbaden en een pierenbadje dat de jongste zal verrassen!

Deze camping met lagune gelegen op Les Sables d’Olonne is echt de 4-sterren camping die u niet mag missen! Om hen te contacteren, hier is hun telefoon 02 51 33 10 59 en hun e-mail

loree@free.fr, anders kunt u direct online boeken.