Offerte aanvraag

Online reserveren
espace aquatique camping

Camping met aquapark in de Vendée

Tegenwoordig is de Vendee voor toerismespecialisten een echte referentie voor zover het de kwaliteit van deze infrastructuren betreft; zijn verhuurvloot, aanzienlijk, verwelkomt elk jaar honderdduizenden bezoekers die de pracht van dit gebied komen ontdekken.

Camping avec espace aquatique

Hoewel het een van de meest toeristische departementen van Frankrijk is geworden, wist La Vendée al heel vroeg dat het opviel om steeds meer bezoekers te trekken; ze begreep dat ze om te concurreren met de regio’s van Zuid-Frankrijk moest investeren en de neiging had om haar ontvangstfaciliteiten te ontwikkelen om haar gasten het “beste” te bieden. Zo zagen we op veel campings in de Vendée prachtige watergebieden bloeien, echte paradijzen voor kinderen.

Pataugeoire ludique chauffée

Het is duidelijk dat deze investeringen, al deze inspanningen, in grote mate hebben bijgedragen tot het succes van deze afdeling vandaag. Laten we een enkel voorbeeld nemen, dat van het Domaine de l’Orée; deze camping met een prachtig zwemparadijs, waarschijnlijk een van de mooiste van de Vendée, is elke zomer vol en getuigt van zijn goede gezondheid. Dus ja, het is een winnende gok die de Vendée heeft geprobeerd. En als u op het Domaine de l’Orée meerdere glijbanen, een rivier met unieke boeien, een leuk kinderbad en verschillende zwembaden vindt die duidelijk het geluk van kinderen zijn, vindt u hier ook activiteiten of entertainment de kleinste en de grootste.

La piscine intérieure du camping

Om deze camping met aquatisch gebied in Vendée te bezoeken, kunt u de website bezoeken www.l-oree.com. Voor meer informatie, aarzel niet om hen telefonisch te contacteren op 02 51 33 10 59.

Indien u op deze pagina blijft surfen accepteert u het gebruik van cookies.

Meer info